Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου  στο πλαίσιο του εορτασμού της 9ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2022 – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με κοινό σύνθημα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, το σχολείο μας  οργάνωσε και  υλοποίησε αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου.

Αρχικά πραγματοποιήθηκαν αθλητικοί αγώνες μεταξύ των τμημάτων όλων των τάξεων στο χώρο του σχολείου μας και τα παιδιά ένιωσαν τη χαρά της άθλησης και ανέπτυξαν το ομαδικό πνεύμα. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η εκπαιδευτικός ΠΕ11, γυμνάστρια του σχολείου μας κ. Λιάβα μα τη βοήθεια των υπόλοιπων εκπαιδευτικών.

Στη συνέχεια οι μαθητές μετέβησαν στον χώρο όπου πραγματοποιείται το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ολυμπιακής Κατηγορίας του Kiteboarding «2022 Lepanto Formula Kite European Championships». Εκεί ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους που ασχολούνται με το άθλημα  και είδαν από κοντά τα βασικά εξαρτήματα του kiteboarding.